Verbeter de lichaamsbeheersing

Programma's met de accenten die vallen binnen de pijler lichaamsbeheersing binnen onze visie. Dit zijn o.a. flexibiliteit, (core) stabiliteit, looptechniek en coördinatieve vermogens (differentiatie, koppelen van bewegingen en ritme).

Verbeter de (start)snelheid

Programma's die vallen binnen de pijler snelheid binnen onze visie. Vooral gericht op startsnelheid omdat dit de meest voorkomende snelheidsvorm is binnen spelsporten.

Verbeter de core stabilty

Oefenprogramma's die stapsgewijs toewerken naar een verbeterde rompstabiliteit en gericht zijn op blessurepreventie en het complexe bewegen van de spelsporter.

Verbeter de conditie

Programma's die stapsgewijs de conditie verbeteren en gericht zijn op de accenten binnen onze visie. Deze programma's zijn over het algemeen niet sportspecifiek maar voor elke (spel)sporter goed uitvoerbaar.

Zomer- en/of winterstop programma

Programma's voornamelijk gericht op spelsporten met een zomer- en/of winterstop, oftewel een inactieve periode tussen de wedstrijden. Deze zijn op het individu geschreven in overleg met de sporter. Dit omdat er ook ingegaan wordt op de broodnodige rust in deze periodes.

Fysieke training voor darters

Het is weliswaar geen spelsport met lopen als belangrijkste bewegingsvorm maar de fysieke dysbalans die van darters wordt gevraagd is groot. Hieruit is een weloverwogen idee omtrent fysieke training voor darters ontstaan met cardiotraining en core stability en richt zich meer op blessurepreventie als het daadwerkelijk beter gaan darten.

Ski Fit!

Een programma voor de skiër die liever niet een sportcentrum bezoekt om zich fysiek voor te bereiden op de wintersport. Oefeningen gericht op de belangrijkste spiergroepen tijdens skiën die het plezier op de piste kunnen vergroten..

Vitaliteitstraining voor bedrijven

Deze sportprogramma’s zijn erop gericht werknemers structureel in beweging te krijgen. Maar ook wordt er gekeken hoe het bedrijf een sportieve uitstraling kan krijgen door bedrijventeams en/of sportieve bedrijfsactiviteiten.